Bevar sundhed i huden med de rette skønhedsprodukter

By:

En creme er ikke blot en creme. Når du står for at skulle vælge en creme, som kan hjælpe din hud med at bevare sin spændstighed og elasticitet, er det vigtigt at du finder en creme med de rette regenererende egenskaber.

Det nytter nemlig ikke noget blot at smøre sig ind. Cremen skal indeholde et udvalg af nærings stoffer som giver huden en hjælpende hånd med at bevare fugten i overflade og med at genopbygge ødelagte celler. Især hvis du lider af dårligdomme som for eksempel psoriasis eller astma eksem.

Hvordan behandler jeg bedst psoriasis?

Der er desværre ingen kur for psoriasis som er en arvelig auto immun sygdom i huden. Psoriasis er kronisk, og optræder i lejlighedsvise udbrud af varierende styrke og varighed.

Et psoriasis udbrud kommer til udtryk ved rødt og hævet udslæt, og ved at huden til tider tørrer ud, sprækker og skæller. Dette giver anledning til en del gener som for eksempel kløe og sviden i huden, hvilket er utroligt ubehageligt – og til tider direkte invaliderende – for den ramte person.

Lider du således af psoriasis bør du hjælpe din hud med at hele sig selv. Og dette gør du bedst ved at smøre den med en regenererende psoriasis creme som indeholder såvel dulmende som genopbyggende ingredienser.

Hvor finder jeg en god regenererende creme?

Hos Vitacreme finder du den pris belønnede Vitacreme B12, som er klinisk testet og påviseligt har positive virkninger i forbindelse med lindring af psoriasis symptomer. Vitacreme B12 indeholder, som navnet måske antyder, aktivt vitamin B12, som er et essentielt vitamin for huden når den skal genopbygge sig selv. Vitacreme B12 kan, foruden at dulme de ubehagelige symptomer som sviden og kløe, også tilføre huden nærings stoffer som kan bidrage til hudens heling.

Du kan købe Vitacreme B12 i den online shop på vitacreme.dk