Brug ikke bare en vasketøjskurv, men få nogle flere

By:

Opfordringer til at få flere vasketøjskurve skal ikke ses i lyset af, at det kunne være smart at have mere plads til ens vasketøj, for så ender man jo sikkert bare med ikke at få vasket tøjet ofte nok, fordi man hele tiden har plads til mere snavset af slagsen.

Nu skulle man jo helst ikke nå dertil, hvor man først tager vasken med tøjet, når der er top på vasketøjskurven, men sådan går det for mange familier, når de har så travlt i hverdagen, at vasketøjet bliver lidt underprioriteret.

Andre mennesker ender desværre også i den situation, hvor de først får vasket tøjet, når de reelt mangler det, som de ikke kan finde i klædeskabet, hvorfor de så finder det i vasketøjskurven – og så kan de jo lige vaske lidt mere, nu de er ved at skulle vaske noget bestemt.

Det smarteste er at indføre en dag om ugen eller et andet tidspunkt, hvor man hver gang sørger for at vaske tøj; men det kan være emnet for en anden artikel, da vi her skal tale om det praktiske ved at have flere vasketøjskurve.

For du kender sikkert også det med, at du så endelig tager dig sammen til at vaske tøj, og så er du den fornuftige person, der vil sortere tøjet efter farve og måske også tekstil.

Men det er også et irriterende arbejde at skulle hen at sortere tøjet derefter.

Dette led kan du netop springe over, hvis du har flere vasketøjskurve, som du sorterer tøjet efter.

Det kan være i “hvis”, “sort” og “farvet”, eller man kan gøre det efter nogle bestemte typer af tekstiler.

Det skal ikke være for mange kurve, men det skal heller ikke være for få, og så skal der jo også være plads til at have dem stående de samme steder for nemhedens skyld.

Du kan købe vasketøjskurve her: https://shop.badogfliser.dk/shop/vasketoejskurve-322c1.html 

Posted in: vasketøjskurv