Derfor skal du skifte rygeprodukt

By:

Læs hvordan du sparer et sted mellem 10.000 kroner og 20.000 kroner om året på at ryge

Rygning er en meget dyr ting, specielt hvis man ryger mange cigaretter om dagen. Det er det perfekte sted at spare penge, hvis man lige mangler lidt ekstra penge i ens hverdag. Problemer er dog bare, at mange har svært ved at stoppe med at ryge. Hvad hvis du fik fortalt, at du egentlig ikke behøver at stoppe med at ryge. Du kan simpelthen bare skifte til noget andet frem for helt almindelige og skadelige cigaretter.

Mon ikke du allerede har hørt om ting som eksempelvis: nikotin plastre, nikotin tyggegummi, hypnose med fokus på rygestop og meget andet. Men har du hørt om alternative cigaretter, altså elektroniske cigaretter. Hvis du allerede har det, så ved du sikkert godt, at du kan spare en masse penge på at ryge dem. Men hvilke cigaretter er de bedste, og hvilke vil spare dig for flest penge?

 

Disse cigaretter kan du spare en masse penge på at ryge – og besparelsen stiger hele tiden

Hvis du vælger hvilket som helst mærke inden for elektroniske cigaretter, så sparer du med stor sandsynlighed penge på rygningen. Men hvem vil ikke have de bedste cigaretter, hvor kvaliteten på produktet samt besparelsen er størst og bedst? Det er her den danske Club iSmoke kommer ind i billedet med deres brand iSmoke. Hvis du ryger deres elektroniske cigaretter, så kan du faktisk spare et sted mellem 10.000 kr. og 20.000 kr. om året på din rygning. Her har de faktisk allerede regnet prisen på deres produkter ind i regnestykker. Ryger du mindre end gennemsnittet, så sparer du mere. Derudover har du muligheden for at melde dig ind i deres kundeklub, hvor du kan spare op til 20 procent på deres varer. Din besparelse bliver faktisk større på denne måde. Vælger du at investere dine besparede penge, så vil du se et endnu større beløb. Du kan købe produktet fra Club iSmoke her: https://clubismoke.dk/ – hvis du har spørgsmål til produktet har du altid muligheden for at kontakte Club iSmoke og få gode råd samt svar på dine spørgsmål.

 

Fakta om almindelig rygning

Vidste du, at rygning er med til at dræbe over 650.000 mennesker i Europa. Dette er 10 procent af Danmarks befolkning. Tallet er meget stort, og det ville være meget større, hvis man tog det på verdensplan i stedet. Derudover indeholder almindelige cigaretter 4000 giftige stoffer, det gør elektroniske cigaretter ikke.

 

 

Posted in: e-cigaret