Dit byggeprojekt – fra drøm til virkelighed

By:

Ja, nu er foråret vist ved at være på vej. Og det er jo ofte startskuddet til nye projekter i og omkring huset. Måske skal drømmen om en ny tilbygning til huset realiseres. Hvor skal den ligge? Hvilken konstruktion og hvilke materialer skal man vælge? Hvordan sikrer man sig at den smelter sammen med huset, så det ikke kommer til at se forfærdeligt ud? Eller så handler det måske om en ny terrasse, hvor familien kan leve sit liv og grille sine pølser her til sommer. Eller du vil måske gerne udvide sæsonen i begge ender, men ved ikke rigtig, om det skal være en spændende udestue, som kan fungere som en udvidelse af huset, eller du hellere vil bygge en lækker ny pavillon.

Men det kræver jo mere end drømme, hvis et projekt skal blive til virkelighed. For at en drøm skal realiseres kræves der målsætning, planlægning og projektering. Ellers løber projektet måske ud i sandet, eller man står pludseligt med en halvfærdig tilbygning og har ikke råd til at fuldføre byggeriet. Det er både pinligt og enormt stressfremkaldende. Så det vil man helst undgå. Og derfor kommer man måske aldrig i gang.

Men sådan behøver det ikke at være. Der er hjælp at hente. Sparring med hensyn til projektets omfang og form og hjælp ved planlægning er lige ved hånden. Det man behøver er en dygtig tømrer, som ikke kun er en duelig håndværker, men som også kan planlægge og implementere et byggeri, hvilket er en kompliceret proces. De forskellige faser i processen skal fastlægges i forhold til hinanden og en tidsplan skal fastsættes. Og økonomien må ikke løbe løbsk.

En tømrer i Lyngby, som har stor erfaring fagligt, men også med planlægning og projektering er 5 Stjernet Tømrermester ApS. 5 Stjernet Tømrermester har årtiers erfaring med at planlægge og udføre en bred vifte af alle mulige byggeprojekter. Drejer det sig om nogle af de ovennævnte tømrer- eller snedkeropgaver, eller handler det om gulve, køkkener, vinduer, døre eller paneler som enten skal udskiftes eller renoveres, kan man trygt lægge projektet i deres hænder. Kontakt 5 Stjernet Tømrermester og forelæg dem dine tanker, overvejelser og ønsker. De vil kunne hjælpe dig at proportionere og projektere på en måde, så at du ender med et resultat du bliver tilfreds med, og som du har råd til. Deres kompetence omfatter alt inden for ombygning, tilbygning, nybygning, montering og renovering. De tager dig ved hånden fra projektets begyndelse, til at din drøm er realiseret. 

Posted in: Tømrer Lyngby