Få den stærkeste maling af badekar pris

By:

Er dit badekar med tiden gået hen og blevet ridset, skrammet og misfarvet – og går du derfor og overvejer at skifte det ud? Så bør du i stedet overveje maling af badekar. Det er nemlig meget sandsynligt at dit gamle badekar bare trænger til en ny emalje, som kan få det til at stråle på ny.

Kan jeg selv male mit gamle badekar?

Lige som du aldrig selv ville gå i gang med en autolakering af din bil, bør du også overlade maling af badekar til dygtige og erfarne fagfolk. Reemaljering af badekar har faktisk meget til fælles med en autolakering.

Badekarret skal forud for selve reemaljeringen slibes og renses grundigt, således at der er den mest optimale basis for et smukt og ensartet resultat. Selve emaljen, som består af en blanding af uretan og akryl, påføres i tynde, jævne lag ved hjælp af en sprøjte pistol. Vil du således være sikker på det optimale resultat lader du en dyk badekarsmaler varetage denne proces.

Hvem kan tilbyde den laveste maling af badekar pris?

Hvis du leder efter et skarpt tilbud på maling af badekar kan du med fordel kontakte virksomheden Ny Emalje. Ny Emalje har specialiseret sig inden for reemaljering og maling af badekar, og har efterhånden mange års erfaring inden for området.

De dygtige håndværkere fa Ny Emalje kan på ganske få timer genskabe den smukke, blanke inderside af dit badekar ved påførelse af en ny, frisk emalje. Med en reemaljering af dit badekar kan du have glæde af dette i mange år fremover. Og så vil dit badekar fremstå som nyt, hvilket er en kæmpe fordel, skulle du på et tidspunkt ønske at sælge din bolig.

Du kan altid kontakte Ny Emalje for et gratis og uforpligtende tilbud på maling af badekar. Klik ind på hjemmesiden ny-emalje.dk og læs mere.