Få dit sæbe behandlede gulv smukt og lyst igen med en gulvafslibning

By:

Skal det sæbe behandlede trægulv skinne, som var det nyt – og dertil være fri for irriterende ridser, skrammer og splinter, som ødelægger dine strømper og sætter sig i fødderne? Vil du gerne kunne gå i strømpesokker og på bare fødder på gulvet derhjemme igen – og er du tillige træt af at se på grimme pletter, skjolder, slidspor og falmede, gullige plamager på dit trægulvs før så smukke og hvidlige overflade? Så er der ingen vej uden om en grundig og effektiv gulvafslibning. For når først slitagen har nået dette stadie, er det slut med at få gulvet pænt og rent ved almindelig gulv vask. I det følgende forklares hvorfor.

Sæbe behandlede trægulve – smukke og sarte

Når et trægulv behandles med sæbe, foregår det derved, at gulvet efter overstået gulvafslibning eller gulvafhøvling påføres en fed, hvidpigmenteret sæbe, som arbejdes ned i træværkets overflade. Her vil sæben mætte de tørstige fibre, som er blotlagt efter den indledende behandling, og dermed skabe en vand- og støv afvisende hinde i gulvets overflade.

Samtidig bleges og lysnes træværket naturligt op til flere toner i forhold til dets oprindelige nuance. Slut resultatet er et skinnede gulv med et nærmest magisk skær, som kan lyse hele stuen op. Overfladen er tillige silkemat og skøn at betræde. Dette er grunden til, at sæbe behandling er så populært rundt om i de danske hjem.

Desværre er sæbe behandlede gulve også mere modtagelige over for slitage. Den beskyttende sæbe hinde vedligeholder ikke sig selv – det skal du gøre via hyppig og grundig gulv vask med særlig sæbe, som holder træfibrene mættede. Forsømmer du denne behandling, vil hinden slides bort, og oven for nævnte skønhedspletter lynhurtigt opstå.

Få gulvet igen med en professionel gulvafslibning

Dette er til alt held ikke noget, en gulvafslibning ikke kan rette op på. Kontakt Gulvkanonen og bestil tid til en professionel gulvafslibning og en ny sæbe behandling.

Posted in: gulvafslibning