Få forholdet tilbage på rette spor med parterapi på Frederiksberg

By:

Mange par oplever i løbet af deres forhold at dette begynder at knage. Et ustabilt forhold kan have mange årsager. Hovedsagen er dog at man selv er i stand til at erkende ubalancen – og i fællesskab at gøre noget ved dem.

Hvornår skal vi gå i parterapi?

Når både du og din partner er enige om at forholdet er belastet til et punkt hvor I ikke længere selv kan bære det kan parterapi være en løsning. Med parterapi kan I sammen opnå en dybere indsigt i de dynamikker og mekanismer som styrer jeres forhold. På den måde kan I lære at finde ind til de ressourcer som det kræver at vende skuden, og forhåbentlig få parforholdet på ret køl igen.

Hvor kan vi gå i parterapi på Frederiksberg?

Hvis du leder efter en dygtig psykoterapeut som tilbyder parterapi på Frederiksberg kan du med fordel vælge Camilla Wisøfeldt. Camilla Wisøfeldt har mange års erfaring med individuel psykoterapi og parterapi, og kan således hjælpe jer begge såvel sammen som hver for sig. En gang imellem kan parterapi fungere rigtig godt når terapien suppleres med et individuelt terapeutisk forløb for en af parterne, eller begge parter hver især.

Til denne opgave er Camilla Wisøfeldt i kraft af sin erfaring og sine mange kompetencer og kvalifikationer solidt rustet. Camilla Wisøfeldt har, foruden sin fire årige uddannelse i parterapi fra Akademiet for Psykoterapi, flere kurser i gestalt og kropspsykoterapi bag sig lige som hun stedse uddanner sig og praktiserer egen terapi.

Camilla Wisøfeldt bruger sig selv om sin intuition i arbejdet, hvilket skaber en frugtbar synergi effekt mellem behandleren og klienten. Uanset om det er dit individuelle følelsesliv eller dit parforhold som er i fokus for terapien er du garanteret et løft af din erkendelse og indsigt når du vælger Camilla Wisøfeldt som din psykoterapeut og parterapeut på Frederiksberg.

Du kan læse mere om parterapi og Camilla Wisøfeldt på camillaw.dk