Gode tilbud på wellness-pakker, ansigtsbehandling og kropspleje i Aalborg

By:

Er du på udkig efter et godt tilbud på wellness i Aalborg, så finder kan du vælge mellem tre skønne wellness-pakker hos Estetique Hudpleje. Uanset om det er dig selv, der skal forkæles, eller det er et gavekort til én, du holder af, så kan du være sikker på, at wellness-pakkerne indeholder en skøn oplevelse, hvor både ansigtet, kroppen og fødderne bliver taget under kærlig behandling. Den lille pakke, Wellness Light, indeholder en mini ansigtsbehandling, hvor din hud bliver frisket op og plejet, og derudover får du en dejlig afstressende rygmassage efterfulgt af 30 minutters fiskespa, hvor de små Garra Rufa fisk sørger for at exfoliere den hårde hud på dine fødder, så de bliver helt bløde. Mellempakken, Wellness Deluxe, består af en skøn Relax ansigtsbehandling, en afslappende helkropsmassage med dybdegående tag og blide bevægelser, og til sidst afsluttes behandlingen med 30 minutters fiskespa. Vil du gerne forkæle dig selv med den helt store pakke, så er det Wellness Gold, du skal vælge. Her får du en vidunderlig helkropsmassage, mens du lytter til tonerne af skøn og rolig musik, og dernæst får du en luksuriøs ansigtsbehandling, hvor der anvendes aromatiske olier og vitaminer, så din hud får den optimale pleje og får dig til at se frisk og smuk ud. Dine fødder vil blive pleje i fiskespaen,

Dybderensende, afslappende og luksuriøse ansigtsbehandlinger

En ansigtsbehandling er en vidunderlig måde at få dybderenset og plejet din hud på, samtidig med at du får en afslappende ansigtsmassage. Hos Esthetique Hudpleje kan du vælge mellem mange forskellige typer af ansigtsbehandlinger, som imødekommer dine behov. Du kan f.eks. vælge en Basis Ansigtsbehandling med hudanalyse, rens, dybderens, peeling, retning af bryn, afslappende ansigtsmassage, maske og til sidst en plejende creme. Du kan også vælge en Relax ansigtsbehandling, som er en wellness-behandling, der har fokus på at give afspændende og afstressende ansigtsmassage, samtidig med at din hud bliver renset og plejet. En Special Ansigtsbehandling Quintenstein er til dig, som ønsker noget unikt for din hud, og her anvendes plejeprodukter, som giver dig en luksuriøs følelse og smuk, velplejet hud.  

Føl dig smuk og velplejet – altid

Hos Esthetique Hudpleje kan du desuden booke tid til at få vokset ben, armhuler, overlæbe, hage samt andre steder på kroppen, og du kan få farvet bryn og vipper, så dine øjne altid er smukt indrammet. Trænger dine negle til en Quick manicure eller dine fødder til en Quick Pedicure, så klares det også nemt og professionelt på klinikken. Du kan også få Shellac-behandlinger og vælge mellem flere skønne farver. Booker du en tid hos Esthetique-hudpleje.dk, så vil de altid sørge for, at du kan føle dig smuk og velplejet både i hverdagen, og når du skal til fest.