Hvor mange badeværelser har I derhjemme?

02 marts 2022
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Hvis man er en stor familie, så kender man nok til det med, at man har en længere kø specielt om morgenen for at komme til på badeværelset, hvor man gerne vil være alene, så man kan gennemgå ens sædvanlige morgenrutine.

Man er bare ikke det samme menneske resten af dagen, hvis den seance bliver forkortet, eller man skal dele den tid sammen med andre, så den periode er ret hellig for en.

Så man kan blive meget nærtagende, hvis der er andre, der bruger længere tid på badeværelset, fordi man så ikke selv har nok tid derude, da man skal videre og har travlt om morgenen – og så er det bare en dårlig start på dagen.

På samme måde er det også et helle-sted, hvor man kan gemme sig i løbet af dagen, hvis børnene er efter en, for det er som regel her, at man kan få lov til at være i fred.

badeværelser

Måske er der behov for et ekstra badeværelse i huset

Et andet problem kan være, hvis man har et stort hus, og man så skal op om natten for at tisse, men badeværelset ligger i den helt anden ende af huset, og man falder og slår sig i mørket for at liste derud – nogle gange gider man endda ikke finde vej derud, fordi man ved, der er for langt.

Løsningerne på begge problemer kan være, at man får lavet et badeværelse mere, og det ekstrabadeværelse behøver jo ikke have de samme faciliteter som det første, man har, da man bare skal bruge som erstatning, hvis man lige skal tisse eller nette sig i spejlet.

Hvis man allerede ejer et stort hus, så burde der være råd til, at man kan få lavet et badeværelse mere, og ellers kan man eventuelt tage et lån i huset.

Flere Nyheder