Hvorfor er Viaplay bedre end flow-TV?

By:

Du ved sådan set godt, hvad flow-TV er for noget, for det er den slags TV, der stadig eksisterer, og som var vores foretrukne mulighed for at se blandt andet film og serier, før der kom streaming-tjenester til.

Man kalder det nu om dage for flow-TV, fordi der er en naturlig strøm eller udvalgt indhold, der naturligt efterfølger hinanden, som er programsat af andre mennesker end en selv.

Man er således indlagt til at se det, som de har valgt for en. Man kan så optage noget indhold og se det senere, men man er sådan set stadig underlagt, hvad andre vælger at sende for en.

Ved streamingtjenester vælger man selv, hvornår man vil se noget, og man er ikke begrænset af at skulle vente til næste uge eller næste dag på at se det nyeste afsnit af en serie for eksempel – ofte er der nemlig hele sæsoner tilgængelige på streamingtjenesterne, om de lige er blevet udgivet eller har eksisteret i forvejen og nu kan ses det givne sted.

Sådan er det langt henad vejen også med Viaplay, hvor man kan se eksklusivt indhold hos dem, men også ting der bliver set på TV eller ligefrem streamet samtidig med, at det bliver sendt på TV.

Her kan man så se det, når man har lyst, og ikke når andre siger, at det er ledigt – og man behøver endda ikke optage det.

Det er vist ingen hemmelighed, at det er fremtiden med streamingtjenester, for folk kan virkelig godt lide selv at bestemme.

Man kan se mene, at der måske er for mange af disse streamingtjenester, men Viaplay er formentlig kommet for at blive.

Og på et tidspunkt bliver markedet også mættet, og så vil nogle af de mindre dominerende tjenester nok også i sig selv igen.

Vi tror dog ikke, at dette kommer til at gælde Viaplay.

Posted in: viaplay