Overlad tinglysningen til din boligadvokat

04 maj 2022
Lotte Hindsberg

advertorial

I forbindelse med et boligkøb kan du med fordel få hjælp af en boligadvokat i alle købets faser. Det gælder lige fra når du går og overvejer at købe en bolig, til når du har fundet den helt rigtige og købet skal tinglyset. Det sker hos Tinglysningsretten og det kan godt betale sig at få en boligadvokat som eboligadvokat.dk.

Det skyldes at boligen først er din, når skødet er tinglyst. Indtil da kan sælgers kreditorer tage pant i boligen. Det gælder også også selvom du forlængst har overtaget boligen. Og er skødet ikke lavet korrekt, vil Tinglysningsretten sende det retur, hvilke forsinker hele processen. Både køber og sælger skal underskrive skødet og det gøres med MitID. 

eboligadvokat

Tag din boligadvokat med

Der er flere gode fordele ved at tage sin boligadvokat med, når der skal forhandles. Det gælder både når du skal besøge banken og ansøge om et boliglån. Du kan med fordel overlade forhandlingerne til din erfarne boligadvokat og derudover også søge hos flere end en bank. Det er vigtigt at huske på at en bank er en forretning og at din bankrådgiver er ansat til at sikre at det er banken der får den bedste handel.

Din boligadvokat er dermed ansat til at varetage dine interesser. Derudover er han også en erfaren forhandler. En erfaring der kommer dig til gode. Selv små forskelle til dine fordele vil over en låne periode på 30 år, blive til mange penge. I princippet kan det gør det muligt at få udskiftet de dyre rum, køkkenet og badeværelset med det samme frem for at du skal vente.

Det samme gør sig gældende, når der skal forhandles med sælger. Her er det også muligt at forhandle sig frem til en bedre pris, men også andre fordele som at lade løsøre indgå i handlen eller overtage boligen før tid.

Flere Nyheder