Professionel tekstforfatter kan hjælpe dig med at komme ud med dit budskab

Professionel tekstforfatter kan hjælpe dig med at komme ud med dit budskab

Det kan være svært at finde ud af, hvordan du skal formulere dit budskab, så det står knivskarpt og går direkte igennem til din modtager. Det kan derfor være en god ide, at du vælger en professionel tekstforfatter til at sørge for, at din kampagne bliver skåret på den helt rigtige måde. 

Hvis du leder efter en professionel ordsmed i Østjylland, kan det være en god ide for dig at vælge tekstforfatter Kristina Højholt. Hun har stor erfaring fra branchen og har hjulpet en række større virksomheder i området med at få deres budskab ud over rampen. 

Hun har blandt andet hjulpet Nationalpark Mols Bjerge med at få det helt rette tvist på deres pressemeddelelser. Medierne får i dag en lang række pressemeddelelser fra organisationer, foreninger, politikere, virksomheder og mange andre. Det er både lokale, regionale og nationale medier. Din pressemeddelelse skal derfor være noget udover det sædvanlige, for at den trænger igennem og bliver taget med i avisen, radioen eller tv. Det vil være den bedste måde til at få dit budskab igennem. Derudover handler det selvfølgelig også om, at du sender din pressemeddelelse til de rigtige medier. Det er ikke nødvendigvis de største, men dem, som dine modtagere læser.  

Kristina Højholt har også Norddjurs Kommune med at lave en video om, at de er blevet kåret til Europæisk Gastronomiregion. Umiddelbart tænker du måske ikke, at video og tekster har så meget med hinanden at gøre, men til en video skal der jo både laves et manuskript og en drejebog – og det er noget, som du kan bruge en dygtig tekstforfatter til. Derudover har Kristina Højholt fungeret som instruktør på videoen. Når du indleder et samarbejde med hende, får du altså også en, der kan hjælpe dig med at instruere din film. På den måde har du allerede taget et stort skridt i forhold til at realisere din video, når du både har manuskript og instruktør til den. 

Hos Landmad har Kristina Højholt hjulpet med at lave tekster til hjemmeside, brochurer og emballage. Der er mange, der tager let på at lave tekster til hjemmesider, men det er et vigtigt, når du gerne vil have folk til at købe noget hos dig. Det er derfor værd at få nogen til at kæle for teksten der. Det samme gælder med emballagen på dine varer. Det ser sjusket ud, hvis de er fyldt med stavefejl eller slåfejl. Derudover skal teksten selvfølgelig give mening og give forbrugeren de oplysninger, som de har brug for.